es
ca

Qui som?

El Grup de Relativitat i Gravitació de la UIB és un dels grups pioners a Espanya en l'estudi de les ones gravitacionals. Té una llarga trajectòria de participació en grans col·laboracions internacionals, como LIGO i GEO600, dos dels principals detectors d'ones gravitacionals. També estam involucrats en e-LISA, el projecte europeu d'un detector espacial, i en el disseny del telescopi Einstein, un futur detector amb tecnologia molt més avançada.

Participam a dos projectes científics nacionals: CPAN (Centro Nacional de Partículas, Astropartículas y Física Nuclear) i MultiDark (Multimessenger Approach for Dark Matter Detection).

Participem en dos projectes científics nacionals: CPAN (Centre Nacional de Partícules, Astropartícules i Física Nuclear) i MultiDark (Multimessenger Approach for Dark Matter Detection).

El nostre grup està compromès amb la divulgació i organitzem diverses activitats tant per a estudiants de la UIB com per al públic en general. Algunes recents són la nostra participació en StAs (una fira de la ciència a Alacant), activitats amb alumnes d'institut en col·laboració amb el Demolab, xerrades en instituts i un stand de videojocs i exposició de pòsters durant la Setmana de la Ciència.

També intentem divulgar més enllà del nostre àmbit geogràfic, gràcies a xarxes socials com Twitter i Facebook.